Hannah er SÅ dygtig til at fange de helt rigtige spots og momenter. Vi har lige modtaget billederne og er helt vilde med dem! Helt fantastisk! Derudover besidder hun en helt fantastisk tålmodighed og er god til at rose og være positiv under fotograferingen af vores 3 årige​​​​​​​.
I juni var jeg model for Hannah og kan ikke sige andet, end at det var en helt fantastisk oplevelse!
Hun er engageret og seriøs omkring sit arbejde og fuld af kreative idéer og spændende inputs. Samtidig er hun et utrolig behageligt menneske at være i nærheden af - rar, lyttende og meget opmærksom på modellens behov. Det var første gang jeg var model, og takket være Hannah blev det en rigtig god oplevelse, idet hun skabte nogle trygge rammer, hvor der både var plads til fordybelse og grin.
Absolut intet at sætte en finger på herfra!
Jeg var ude og få taget en masse billeder med Hannah, og det gik vildt godt!
Hannah er super sød, og god til at opfange steder, lokationer, motiver til billedet!
Dette var første gang at jeg skulle få taget billeder, og har aldrig prøvet at få taget model billeder eller ligende før - Hannah tog nogle virkelig gode billeder, som jeg er stolt af  kan varmt anbefale Hannah 
Virkelig ambitiøs og dygtig fotograf! Alle mine bedste anbefalinger går uden tvivl til Hannah! 
Dygtig, rar, tålmodig og god til at fange de rigtige momenter! 
D. 11. oktober, drog Hannah og jeg ud i skoven og tog billeder, en rigtig dejlig oplevelse, hvor der blev lyttet til ens ønsker og hun kom med foreslag, men med lidt bøvl med at jeg kunne få dem downloadet, hjalp Hannah mig igennem og gjorde alt for at jeg kunne få dem frem så jeg kunne udvælge og idag har jeg modtaget de færdige billeder... 
Hun er super god til at fange god overblik over situationen.
Sød og rar.
Hannah er en super dygtig fotograf med en varm og kærlig personlighed fuld af ideer og afslappet, fantastisk arbejde og vil helt igennem anbefale hende til fotografering!
Hannah er en super dygtig fotograf med mange kreative ideer. Hun har taget en del billeder af mig som jeg er meget tilfredse med. Samtidig er hun sød og afslappet at arbejde sammen med. Jeg kan varmt anbefale Hannah!
Helt igennem fantastisk at få taget billeder af dejlige Hannah, hun lytter på en og har selv en masse gode ideer, der er ikke noget at sætte fingeren på! Glæder mig allerede til at hun skal tage en masse billeder for mig!
Kæmpe anbefaling herfra Hun tog nogle helt fantastiske billeder til min søsters konfirmation, og vi er yderst tilfredse og taknemmelige - Professionel, sød og yderst dygtig !
Kæmpe anbefaling til Hannah Lykke Foto! Hun er utrolig behagelig og har masser af gode idéer til at få de billeder man ønsker!
Back to Top