Før fotograferingen starter, vil vi have en forudgående samtale via enten besked eller telefon, for at diskutere jeres visioner og forventninger til fotograferingen, samt finde dato og lokation til fotograferingen. 
Under fotograferingen, mødes vi på det aftalte sted, og tager alting stille og roligt derfra. Jeg starter normalt blødt ud med nogle "normale" poses, så i kan vænne jer til mig og kameraet. Jeg er meget fokuseret på at skabe en afslappet og behagelig atmosfære, så i kan føle jer mest muligt trygge. Jeg vil løbende give en smule instruktioner og vejledninger for at skabe de bedste billeder, men vil til hver en tid også være åben for jeres inputs og idéer. 
Jeg har sat en time af til standard fotografering, så der er masser af tid til at især børnene også kan lege med og udforske naturen - dette giver også nogle gode, naturlige billeder. Hvis vi overskrider den time der er sat af, kræver jeg ingen ekstra gebyrer. Jeg vil helst muligt have, at vi alle får en god oplevelse med fotograferingen, uden stress og jag. 
Efter fotograferingen, vil jeg ved standard fotografering, grovsortere og derefter sende alle billeder til jer via mail - billederne sendes inden for max 7 dage. Dette gøres, så i selv kan få indflydelse på valget af billeder. Efter i har valgt billederne og returneret dem til mig, samt skrevet hvilken redigeringsstil i ønsker (se under redigering), vil jeg redigere billederne i farve, samt sort/hvid - og sende dem til jer i fuld kvalitet inden for max 14 dage. 
Ved bryllup, konfirmationer og diverse events, vil jeg redigere alle billeder i farve, samt sort/hvid - og sende dem til jer inden max 14 dage. 

Jeg er altid tilgængelig for spørgsmål og feedback, og jeg vil sørge for at levere et endeligt produkt, som i vil være fuldt ud tilfredse med.

Back to Top