Mit navn er Hannah Lykke, jeg er en autodidakt, passioneret fotograf fra Esbjerg, med 3 års erfaring indenfor fotografiens verden. Jeg er i gang med at tage en uddannelse i multimediedesign, som jeg afslutter til sommer 2023. Min drøm er at kombinere min kærlighed til fotografi med mit fagområde i design. 
Som fotograf har jeg en særlig interesse i familie- og kæledyrsfotografering. Jeg fotograferer dog også en masse andet, herunder blandt andet brylluper og konfirmationer - som det kan ses i mit galleri. Min fotografering foregår oftest ude i naturen, hvor jeg bruger mit kreative øje og tekniske færdigheder, til at skabe de smukkeste billeder. Jeg elsker at arbejde med det naturlige lys i billeder, samt arbejde med forskellige årstider og vejrforhold, for at skabe varierende og interessante billeder. I nogle tilfælde, som ved eksempelvis nyfødt fotografering - fotograferer jeg gerne indendørs. 
Jeg er meget engageret i at skabe en afslappet og behagelig atmosfære under mine fotograferinger, så mine kunder kan føle sig trygge og åbne op for deres sande personligheder. Jeg er også altid åben for et møde inden fotografering, hvis i føler et behov for dette. 
Jeg ser frem til at arbejde med dig og skabe mindeværdige billeder, der vil vare evigt.
Du kan læse mere om hvordan fotograferingen foregår her:​​​​​​​​​​​​​​
Back to Top