Hej og velkommen til. 

Om mig:
Mit navn er Hannah Elisa Lykke, jeg er 25 år gammel og befinder mig i Esbjerg. 
Til dagligt læser jeg HF på andet år, og starter på multimediedesigner uddannelsen til August.
Min drøm er at kombinere fotografi og design, og arbejde med dette i fremtiden.
I min fritid rider jeg, bruger meget tid i naturen og kombinerer begge disse ting, med min store interesse for fotografi.  
Min passion for fotografi har altid været der - men begyndte for alvor da jeg købte mit første spejlrefleks kamera.
Da jeg rejser meget og sætter stor pris på den storslåede natur, ville jeg blot have muligheden for at få nogle gode billeder af dette med hjem. Fotograferingen tog overhånd, og jeg begyndte at bruge størstedelen af min tid på, at lære mig selv alt om fotografi og om at fotografere. 

Min fotografering:
Jeg interesserer mig for alle genrer indenfor fotografi, da jeg kan se det smukke og brugbare ved alle. 
Ved bryllup, konfirmation og familie fotografi elsker jeg at fange øjeblikket og forevige minderne. Især de små glade øjeblikke, man i nogle tilfælde ikke selv bemærker er tilstede. Dette er også grunden til at jeg fotograferer udendørs og ikke i studie, da jeg mener at blandt andet børn, ikke kan udfolde sig 100% i et lille mørkt lokale. Jeg syntes derudover at naturen og det naturlige lys bidrager med noget helt specielt til det endelige fotografi, og underbygger følelsen af den glæde man tydeligt kan se på billederne. 
Ved model fotografering nyder jeg at udfolde mig selv kreativt, og teste forskellige teknikker. Dette hjælper mig også en hel del, ved at forbedre mine evner indenfor fotografi. Det er derfor også denne del af fotografi, jeg bruger til at fotografere udelukkende for sjovs skyld. 
Naturbilleder udspringer ofte fra mine ture, da jeg stort set altid har mit kamera på mig. Derudover bruger jeg også naturen som ved modelbilleder - til at eksperimentere med min fotografering og afprøve nye teknikker.

Hvordan foregår min fotografering?
Min fotografering skræddersyes først og fremmest efter dine ønsker.
Min personlige præference er dog naturlige smil og øjeblikke. 

Udendørsfotografering - børn:
Udendørsfotograferingen foregår ikke nødvendigvis på samme spot, og barnet kan derfor hvis det har lyst eksempelvis fodre ænder, klatre i træer, lege på legeplads og hvad end de kan finde på. Dette gør i min optik billederne mere naturtro, og derfor også gladere at se på.

Jeg kommer ofte med ideer til opstillinger til billedet, fx at barnet skal fotograferes på en bro - i tilfælde som disse forventer jeg hjælp fra forældre til at få barnet til at smile. Jeg hjælper selv til, og kan eksempelvis bede barnet om at lege "hvem er det der tramper på min bro". 
Jeg interagerer i høj grad med barnet, så det føler sig 100% tilpas under hele fotograferingen - og derved også oplever fotograferingen som sjov og spas. 

Bryllup og konfirmation:

Ved bryllup og konfirmations portrætbilleder beder jeg jer stå på en bestemt måde, men benytter også her nogle værktøjer som frembringer det naturlige smil hos jer, så billederne fremstår dynamiske og glade. Ved billeder som ikke ønskes opstillet, kan jeg indimellem komme med inputs til hvad i kan gøre for at få mest muligt ud af billederne. 
Under fotograferingen tager jeg i høj grad udgangspunkt i jeres ønsker om det endelige resultat. 

Jeg møder altid op velforberedt, med et smil på læben og højt humør - med en forventning om en dejlig session. 
Ingen fotograferinger foregår ens, og afhænger meget af dine forventninger til billederne. Jeg vil bedst muligt efterleve alle dine ideer og krav til billederne, og sørge for at du er 100% tilfreds med det endelige resultat.

Tak fordi du læste med. Hvis du har nogen spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive, og jeg vil svare hurtigst muligt.
 
Du ønskes en dejlig dag.


Back to Top