Redigeringer jeg tilbyder:
Inden du modtager de endelige billeder, bliver de først redigeret. Jeg kan redigere billederne lige efter dine ønsker, men har som udgangspunkt 2 redigeringsmetoder, jeg som oftest bruger. Efter fotograferingen er det op til dig hvilken af de 2 redigeringer, du ønsker. 

Det skal dog siges, at ingen billeder kan redigeres ens, på grund af lyset på den pågældende dag - så dine billeder kan godt se anderledes ud, end eksemplerne vist her. Udover billeder med farve, modtager du også i sort / hvid. I få tilfælde kan jeg også vælge at redigere på en helt anden måde, hvis ingen af de 2 redigeringer som er vist her, passer til billedet. 

Redigering, 1:
Ved denne redigering bibeholder jeg alle farver, inklusiv det grønne. Jeg redigerer primært lyset, kontrasten og hvidbalancen, for at få det bedste frem i billedet. Redigeringen her, er den mest naturtro - og ligner mere eller mindre det kameraet har fanget, bare pænere. ​​​​​​​
Redigering, 2:
Ved denne redigering fjerner jeg det grønne i billedet, og fremhæver de orange toner. Billederne fremstår en smule mørkere end ved redigering 1, og billedet får en mere gul tone. Her redigerer jeg også lyset, kontrasten og hvidbalancen, for at få det bedste frem i billedet. 
Redigering, sort / hvid:


Før / efter billeder:
Her ses nogle eksempler på før / efter billeder, så i kan få en idé om hvor meget et billede kan ændre sig efter redigering. Det er derfor vigtigt, at i ved udvælgelse af billeder, vælger dem i kan lide motivet på, og ikke kigger på lyset m.m. 


Ekstra redigering:
Som det kan ses i prislisten, er der en ekstra pris, på ekstra redigering af billeder. Herunder kan du se eksempler på, hvad ekstra redigering kan indebære. 

Eksempel 1. Udskiftning af ansigter
Familien elskede billedet af storesøster, som holder rundt om de 2 små (øverst til venstre), men ærgede sig over at de 2 små ikke kiggede ind i kameraet. De spurgte derfor om jeg kunne tage ansigterne fra billedet nederst til venstre, og placere dem på billede 1. Resultatet kan ses til højre. 

Eksempel 2. Udskiftning af baggrund m.m.
Familien ønskede nogle specielle billeder af deres børn, til udprint og ophængning på deres værelser. Pigen ønskede at være en prinsesse, og drengen ønskede et sejt billede med en brændende basketball. 

Eksempel 3. Black background
Black backgorund er meget kendt indenfor hunde- og især heste fotografi. Baggrunden kan også blive andet en sort. Hvis black background ønskes, skal det vides inden fotograferingen påbegyndes, da der kan gøres en masse på dagen, for at den sorte baggrund i sidste ende opnår et pænere resultat. 
Back to Top